Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawiiso Neko Okinawa Baystars
Normal Tactiek Musa
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.9
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kobari is nu in balbezit. Honda rent richting de bal. Honda geeft een lange en hoge pass. Daar is Machida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machida haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yamase met de inworp. Hisanaga is nu in balbezit. Kiyokumo onderschept slim de pass. Kiyokumo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kobari passt de bal met de wreef. Miyahara speelt de bal door. Hisanaga is nu in balbezit. Kiyokumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiyokumo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Teragaito raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ohmori met een snelle inworp. Miyahara probeert de bal met de borst te controleren. Miyahara geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Neko - Okinawa Baystars 0:1

26e minuut.
Kiyokumo is nu in balbezit. Miyahara rent richting de bal. Miyahara passt de bal met de wreef. Daar is Nanami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nanami schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawiiso Neko 60%, Okinawa Baystars 40%.
Kawiiso Neko - Okinawa Baystars 0:1

65e minuut.
Yamase rent richting de bal. Miyahara verovert de bal door een tackle van achteren. Miyahara met een sublieme pass. Nanami rent richting de bal. Nanami schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Hisanaga met een sublieme pass. Arimura is nu in balbezit. Arimura probeert naar een medespeler te passen. Machida rent richting de bal. Machida haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawiiso Neko 33%, Okinawa Baystars 67%.
Kawiiso Neko - Okinawa Baystars 0:1