Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Midori Machi Akai Maguro
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Klungelig pakt Hasebe de bal. Oyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasebe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hasebe krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Bando geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Takagi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nakajima is nu in balbezit. Nakajima haalt uit met een fantastische trap. Takagi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Machi - Akai Maguro 1:0

22e minuut.
Endo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim is nu in balbezit. Hirata verovert de bal door een tackle van achteren. Endo onderschept slim de pass. Endo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Midori Machi - Akai Maguro 1:1

23e minuut.
Nakajima is nu in balbezit. Yoshimitsu onderschept slim de pass. Yoshimitsu passt de bal met de wreef. Endo bereikt de bal nog maar net als eerste. Endo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hirata passt de bal in één keer door. Hara rent richting de bal. Hara passt de bal met de wreef. Endo is nu in balbezit. Endo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ito passt de bal in één keer door. Shibaioka rent richting de bal. Uchidate schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Uchidate krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midori Machi 53%, Akai Maguro 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Midori Machi - Akai Maguro 1:1

49e minuut.
Nasu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uchidate met de inworp. Kim is nu in balbezit. Kim geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Hara rent richting de bal. Hirata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hara raakt geblesseerd tijdens het duel. Ito zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Nakazawa de bal. Endo is nu in balbezit. Endo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ito geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hasebe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hirata rent richting de bal. Hirata geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Nakajima is nu in balbezit. Nakajima speelt de bal door. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata draait met de bal, schiet en ... Takagi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Machi - Akai Maguro 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midori Machi 57%, Akai Maguro 43%.
Midori Machi - Akai Maguro 2:1