Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TOHA FC sky blue mafia
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Hoshino is nu in balbezit. Ishikawa verovert de bal door een tackle van achteren. Ishikawa passt de bal zonder na te denken. Shibasaki heeft problemen om de bal te vangen. Shibasaki schiet op doel. Kaburaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ohkubo verovert de bal door een tackle van achteren. Moriwaki rent richting de bal. Ohkubo verovert de bal door een tackle van achteren. Sawanobori is nu in balbezit. Sawanobori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TOHA FC - sky blue mafia 0:1

16e minuut.
Okamoto rent richting de bal. Sakemoto onderschept slim de pass. Sakemoto probeert naar een medespeler te passen. Sawanobori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawanobori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TOHA FC - sky blue mafia 0:2

21e minuut.
Magrao rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Futagawa. Magrao is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Magrao zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kiko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawanobori is nu in balbezit. Sawanobori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TOHA FC - sky blue mafia 0:3

30e minuut.
Miyoshi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matsuyo met de inworp. Ishikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishikawa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Moriwaki kopt de bal weg. Ishikawa rent richting de bal. Hoshino is nu in balbezit. Ishikawa onderschept slim de pass. Ishikawa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Jung-Hwan rent richting de bal. Ohkubo verovert de bal door een tackle van achteren. Ohkubo speelt de bal door. Sawanobori is nu in balbezit. Sawanobori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOHA FC 46%, sky blue mafia 54%.
TOHA FC - sky blue mafia 0:3

54e minuut.
Hoshino geeft de bal voor. Okamoto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eguchi is nu in balbezit. Sawanobori verovert de bal door een tackle van achteren. Sawanobori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sawanobori haalt uit met een fantastische trap. Ueda met een sublieme pass. Okamoto kopt de bal weg. Hoshino bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoshino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Moriwaki is nu in balbezit. Ohkubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohkubo passt de bal in één keer door. Sawanobori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawanobori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOHA FC 56%, sky blue mafia 44%.
TOHA FC - sky blue mafia 0:3