Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Midori Machi Kawiiso Neko
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Hirata is nu in balbezit. Arimura verovert de bal door een tackle van achteren. Arimura passt de bal met de wreef. Machida is nu in balbezit. Machida draait met de bal, schiet en ... Kogiku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Daar is Arimura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yamase is nu in balbezit. Hirata maakt een afschuwelijke overtreding. Hirata krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Harada passt de bal in één keer door. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida is nu in balbezit. Machida draait met de bal, schiet en ... Kogiku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Machi - Kawiiso Neko 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midori Machi 72%, Kawiiso Neko 28%.
Midori Machi - Kawiiso Neko 0:1

62e minuut.
Shibaioka geeft de bal voor. Inworp. Ohmori met een snelle inworp. Arimura rent richting de bal. Arimura geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Nasu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasu passt de bal met de wreef. Hirata rent richting de bal. Nakajima is nu in balbezit. Nakajima schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midori Machi 72%, Kawiiso Neko 28%.
Midori Machi - Kawiiso Neko 0:1