Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ts Sport Center Hidoi Ninmu
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Noda kopt de bal weg. Klungelig pakt Hironaga de bal. Hironaga geeft een hoge lob. Hironaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hironaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kawashima rent richting de bal. Kawashima geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dedimar de bal. Hironaga onderschept slim de pass. Hironaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ts Sport Center - Hidoi Ninmu 1:0

19e minuut.
Mijata met een sublieme pass. Dedimar kopt de bal weg. Shimomura rent richting de bal. Konno verovert de bal door een tackle van achteren. Konno haalt uit met een fantastische trap. Mijata bokst de bal weg.

32e minuut.
Konno verovert de bal door een tackle van achteren. Konno met een sublieme pass. Yamazaki rent richting de bal. Otani verovert de bal door een tackle van achteren. Otani geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ts Sport Center 62%, Hidoi Ninmu 38%.
Ts Sport Center - Hidoi Ninmu 1:0

54e minuut.
Kawashima met een sublieme pass. Hironaga is nu in balbezit. Dedimar is nu in balbezit. Hironaga onderschept slim de pass. Hironaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ichikawa met een sublieme pass. Saeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamada rent richting de bal. Konno onderschept slim de pass. Konno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ts Sport Center 51%, Hidoi Ninmu 49%.
Ts Sport Center - Hidoi Ninmu 1:0