Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akai Tsuki Ogre FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Terada bereikt de bal nog maar net als eerste. Terada passt de bal in één keer door. Oniki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chano verovert de bal door een tackle van achteren. Chano passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Terada neemt de hoekschop. Oniki is nu in balbezit. Oniki schiet op doel. Tohkuni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Doi probeert naar een medespeler te passen. Kanamori rent richting de bal. Fujigawa verovert de bal door een tackle van achteren. Nishitami bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishitami draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Amano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nakata met een snelle inworp. Daar is Nishitami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nishitami draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Amano onderschept slim de pass. Amano passt de bal met de wreef. Komine rent richting de bal. Oniki rent richting de bal. Oniki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Tsuki 56%, Ogre FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akai Tsuki - Ogre FC 0:0

48e minuut.
Yokoyama rent richting de bal. Yokoyama passt de bal in één keer door. Furuhashi rent richting de bal. Kanamori verovert de bal door een tackle van achteren. Kanamori draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Tsuki - Ogre FC 1:0

51e minuut.
Tokunaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishitami onderschept slim de pass. Nishitami speelt de bal door. Kanamori rent richting de bal. Kanamori haalt uit met een fantastische trap. Otsubo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Kiko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nakata met de inworp. Nishitami is nu in balbezit. Nishitami haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Tsuki 45%, Ogre FC 55%.
Akai Tsuki - Ogre FC 1:0