Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dugandi Æðarfuglar Hlýðnir Firðir
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Róbertsson onderschept slim de pass. Auðunnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Auðunnson passt de bal in één keer door. Róbertsson rent richting de bal. Róbertsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Róbertsson rent richting de bal. Róbertsson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Auðunnson de bal onder controle te krijgen. Sturlaugsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturlaugsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Níelsson geeft een lange en hoge pass. Ragnarsson is nu in balbezit. Ragnarsson passt de bal zonder na te denken. Leósson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leósson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Örnólfsson probeert de bal aan de voet te houden. Leósson rent richting de bal. Örnólfsson maakt een afschuwelijke overtreding. Örnólfsson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Leósson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ragnarsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Auðunnson geeft een hoge lob. Hólmarsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Gylfason de bal. Róbertsson is nu in balbezit. Róbertsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dugandi Æðarfuglar - Hlýðnir Firðir 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dugandi Æðarfuglar 47%, Hlýðnir Firðir 53%.
Dugandi Æðarfuglar - Hlýðnir Firðir 1:0

69e minuut.
Rafnsson passt de bal in één keer door. Hólmarsson rent richting de bal. Hálfdánsson begaat een overtreding. Hálfdánsson krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Bergþórsson geeft de bal voor. Arnbergsson probeert naar een medespeler te passen. Tumason rent richting de bal. Leósson verovert de bal door een tackle van achteren. Leósson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Auðunnson controleert de bal met de borst. Róbertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Auðunnson zijn tegenspeler op de grond. Róbertsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stefánsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Dugandi Æðarfuglar - Hlýðnir Firðir 2:0

80e minuut.
Ragnarsson passt de bal zonder na te denken. Arnbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnbergsson passt de bal zonder na te denken. Leósson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leósson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dugandi Æðarfuglar - Hlýðnir Firðir 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dugandi Æðarfuglar 49%, Hlýðnir Firðir 51%.
Dugandi Æðarfuglar - Hlýðnir Firðir 2:1