Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EarthaKitt Grannir Synir
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Friðgeirsson geeft de bal voor. Inworp. Ottósson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ásþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásþórsson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tryggvason bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryggvason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EarthaKitt - Grannir Synir 0:1

41e minuut.
Lárusson geeft een hoge lob. Inworp. Bárðarson met de inworp. Ásþórsson is nu in balbezit. Ásþórsson draait met de bal, schiet en ... Rögnvaldsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EarthaKitt 60%, Grannir Synir 40%.
EarthaKitt - Grannir Synir 0:1

74e minuut.
Ásþórsson rent richting de bal. Thorsson verovert de bal door een tackle van achteren. Friðgeirsson is nu in balbezit. Bergfinnsson rent richting de bal. Bergfinnsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EarthaKitt 56%, Grannir Synir 44%.
EarthaKitt - Grannir Synir 0:1