Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 21:44
  • Competitiewedstrijd: 2. Deild.01
  • Stadion: ÍR Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3100
ÍR EarthaKitt
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Gunnþórsson is nu in balbezit. Gunnþórsson probeert naar een medespeler te passen. Ketilsson speelt de bal door. Símonsson is nu in balbezit. Símonsson haalt uit met een fantastische trap. Rögnvaldsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Nonnason geeft een hoge lob. Ketilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ketilsson probeert naar een medespeler te passen. Valgeirsson rent richting de bal. Valgeirsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gunnarsson probeert naar een medespeler te passen. Valgeirsson rent richting de bal. Ketilsson rent richting de bal. Valgeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Valgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Símonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Friðgeirsson rent richting de bal. Símonsson onderschept slim de pass. Þorvarðsson rent richting de bal. Þorvarðsson schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ÍR - EarthaKitt 1:0

31e minuut.
Nonnason is nu in balbezit. Nonnason geeft een lange en hoge pass. Haraldsson rent richting de bal. Þorvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorvarðsson schiet op doel. Rögnvaldsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tyrfingsson neemt de hoekschop. Símonsson springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Þorvarðsson probeert naar een medespeler te passen. Símonsson is nu in balbezit. Símonsson probeert naar een medespeler te passen. Þorvarðsson rent richting de bal. Þorvarðsson haalt uit met een fantastische trap. Rögnvaldsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÍR 49%, EarthaKitt 51%.
ÍR - EarthaKitt 1:0

52e minuut.
Marksson geeft een hoge lob. Inworp. Gunnþórsson met een snelle inworp. Gunnarsson rent richting de bal. Gunnarsson geeft de bal voor. Þorkelsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Nonnason rent richting de bal. Ketilsson is nu in balbezit. Símonsson rent richting de bal. Þorvarðsson rent richting de bal. Þorvarðsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rögnvaldsson trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Gunnarsson de bal. Gunnarsson passt de bal in één keer door. Valgeirsson is nu in balbezit. Valgeirsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Nonnason heeft problemen om de bal te vangen. Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson geeft een hoge lob. Símonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Símonsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Þorvarðsson heeft problemen om de bal te vangen. Nonnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorvarðsson onderschept slim de pass. Þorvarðsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍR - EarthaKitt 2:0

79e minuut.
Rögnvaldsson trapt de bal weg van het doel. Gunnarsson is nu in balbezit. Gunnarsson passt de bal zonder na te denken. Valgeirsson rent richting de bal. Valgeirsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Marksson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gunnþórsson met een snelle inworp. Gunnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunnarsson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÍR 53%, EarthaKitt 47%.
ÍR - EarthaKitt 2:0