Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stuttir Félagar Algengir Skarfar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Friðjónsson geeft de bal voor. Ámundarson heeft problemen om de bal te vangen. Ámundarson passt de bal zonder na te denken. Lárusson rent richting de bal. Lárusson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Benediktsson probeert naar een medespeler te passen. Benediktsson is nu in balbezit. Benediktsson passt de bal in één keer door. Ingileifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingileifsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Benediktsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Benediktsson draait met de bal, schiet en ... Daar is Ingileifsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingileifsson haalt uit met een fantastische trap. Júliússon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Ámundarson speelt de bal door. Róbertsson rent richting de bal. Ámundarson maakt een afschuwelijke overtreding. Ámundarson krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Júliússon met een harde bal richting middenveld. Matthíasson kopt de bal weg. Ingileifsson rent richting de bal. Benediktsson is nu in balbezit. Benediktsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttir Félagar - Algengir Skarfar 1:0

39e minuut.
Númason probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lárusson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ámundarson. Ámundarson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Lárusson raakt geblesseerd tijdens het duel. Númason wilt de vrije trap nemen. Bergfinnsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttir Félagar 46%, Algengir Skarfar 54%.
Stuttir Félagar - Algengir Skarfar 1:0

68e minuut.
Ingason rent richting de bal. Matthíasson onderschept slim de pass. Matthíasson passt de bal met de wreef. Ingileifsson rent richting de bal. Ingileifsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Þorvarðsson met een snelle inworp. Daar is Benediktsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benediktsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Valgarðsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Viggósson komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Inworp. Viggósson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Róbertsson probeert naar een medespeler te passen. Lárusson rent richting de bal. Lárusson schiet op doel. Bergfinnsson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttir Félagar 52%, Algengir Skarfar 48%.
Stuttir Félagar - Algengir Skarfar 1:0