Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eyrnasnepplarnir Skuggar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Alexson heeft problemen om de bal te vangen. Kárason bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Alexson zijn tegenspeler op de grond. Alexson krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kárason rent richting de bal. Alexson onderschept slim de pass. Alexson met een sublieme pass. Klungelig pakt Fjölnisson de bal. Fjölnisson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyrnasnepplarnir - Skuggar 0:1

24e minuut.
Þrastarsson speelt de bal door. Klungelig pakt Fjölnisson de bal. Þrastarsson begaat een overtreding. Þrastarsson krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Fjölnisson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alexson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Marteinsson de bal. Hrafnsson is nu in balbezit. Hrafnsson geeft een hoge lob. Hannesson controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eyrnasnepplarnir 67%, Skuggar 33%.
Eyrnasnepplarnir - Skuggar 0:1

51e minuut.
Rögnvaldsson geeft de bal voor. Inworp. Steinbergsson met de inworp. Fjölnisson is nu in balbezit. Fjölnisson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gautsson met een sublieme pass. Fjölnisson rent richting de bal. Þrastarsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Þrastarsson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
Snorrason passt de bal zonder na te denken. Valdimarsson met een sublieme pass. Sjafnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsson onderschept slim de pass. Carlsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyrnasnepplarnir - Skuggar 0:2

70e minuut.
Ásþórsson kopt de bal weg. Valdimarsson rent richting de bal. Börksson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Börksson krijgt een gele kaart. Valdimarsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valdimarsson met een snel genomen vrije trap. Rögnvaldsson kopt de bal weg. Steinbergsson is nu in balbezit. Steinbergsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hrafnsson rent richting de bal. Snorrason is nu in balbezit. Snorrason speelt de bal door. Steinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eyrnasnepplarnir - Skuggar 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eyrnasnepplarnir 50%, Skuggar 50%.
Eyrnasnepplarnir - Skuggar 1:2