Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nevo Fylkir
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


16e minuut.
Aronsson onderschept slim de pass. Októsson met een sublieme pass. Ottósson is nu in balbezit. Diðriksson verovert de bal door een tackle van achteren. Diðriksson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ólason bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlason verovert de bal door een tackle van achteren. Atlason speelt de bal door. Hrafnkelsson is nu in balbezit. Hrafnkelsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nevo - Fylkir 1:0

27e minuut.
Sveinbjörnsson geeft de bal voor. Elísson kopt de bal weg. Ólason is nu in balbezit. Atlason is nu in balbezit. Atlason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nevo - Fylkir 2:0

33e minuut.
Diðriksson heeft problemen om de bal te vangen. Geirsson rent richting de bal. Geirsson speelt de bal door. Diðriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Diðriksson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nonnason rent richting de bal. Nonnason passt de bal zonder na te denken. Aronsson is nu in balbezit. Atlason onderschept slim de pass. Atlason draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nevo 49%, Fylkir 51%.
nevo - Fylkir 2:0

51e minuut.
Georgsson onderschept slim de pass. Ólason verovert de bal door een tackle van achteren. Ólason passt de bal in één keer door. Geirsson rent richting de bal. Geirsson draait met de bal, schiet en ... Fannason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Böðvarsson geeft de bal voor. Georgsson kopt de bal weg. Sveinbjörnsson heeft problemen om de bal te vangen. Hrafnkelsson is nu in balbezit. Hrafnkelsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Þórarinnsson met de inworp. Geirsson geeft een lange en hoge pass. Ingibergsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Októsson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ingibergsson met een sublieme pass. Atlason rent richting de bal. Atlason speelt de bal door. Hrafnkelsson is nu in balbezit. Hrafnkelsson haalt uit met een fantastische trap. Andrésson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nevo - Fylkir 3:0

80e minuut.
Ólason raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marelsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nevo 66%, Fylkir 34%.
nevo - Fylkir 3:0