Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MeeLe PiraTes FC Reykjavík
uzbruukosha Tactiek 424
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Valsson met een snelle inworp. Gissurarson is nu in balbezit. Róbertsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Róbertsson krijgt een gele kaart. Gissurarson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gissurarson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Unnarsson is nu in balbezit. Unnarsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Unnarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Valsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsson passt de bal met de wreef. Unnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Unnarsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Róbertsson heeft problemen om de bal te vangen. Guðbjörnsson is nu in balbezit. Arnarsson begaat een overtreding. Arnarsson krijgt een gele kaart. Guðbjörnsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guðbjörnsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Unnarsson is nu in balbezit. Unnarsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MeeLe PiraTes - FC Reykjavík 0:1

7e minuut.
Freybjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Valsson rent richting de bal. Valsson probeert naar een medespeler te passen. Unnarsson is nu in balbezit. Unnarsson draait met de bal, schiet en ... Þorkelsson bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Arnarsson is nu in balbezit. Arnarsson met een sublieme pass. Róbertsson probeert naar een medespeler te passen. Atlason bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MeeLe PiraTes - FC Reykjavík 1:1

13e minuut.
Valsson onderschept slim de pass. Valsson met een sublieme pass. Sigtryggsson heeft problemen om de bal te vangen. Unnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Unnarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Högnason met een sublieme pass. Atlason bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlason passt de bal in één keer door. Arnórsson is nu in balbezit. Arnórsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Guðbjörnsson speelt de bal door. Unnarsson rent richting de bal. Valsson is nu in balbezit. Unnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Unnarsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MeeLe PiraTes 54%, FC Reykjavík 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MeeLe PiraTes - FC Reykjavík 1:1

52e minuut.
Arnarsson geeft de bal voor. Atlason is nu in balbezit. Atlason passt de bal met de wreef. Arnórsson is nu in balbezit. Arnórsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sigtryggsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigtryggsson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sigtryggsson heeft problemen om de bal te vangen. Valsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viðarsson rent richting de bal. Viðarsson passt de bal met de wreef. Valsson geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Freybjörnsson is nu in balbezit. Freybjörnsson schiet op doel. Þorkelsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MeeLe PiraTes - FC Reykjavík 1:2

62e minuut.
Viðarsson rent richting de bal. Viðarsson passt de bal in één keer door. Magnason is nu in balbezit. Unnarsson onderschept slim de pass. Unnarsson schiet op doel. Þorkelsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MeeLe PiraTes - FC Reykjavík 1:3

68e minuut.
Viðarsson geeft een lange en hoge pass. Magnason heeft problemen om de bal te vangen. Magnason met een sublieme pass. Arnórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnórsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Högnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Högnason passt de bal met de wreef. Sindrason rent richting de bal. Arnórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Arnórsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sigtryggsson geeft de bal voor. Inworp. Valsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Valsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MeeLe PiraTes 56%, FC Reykjavík 44%.
MeeLe PiraTes - FC Reykjavík 1:3