Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fylkir نمتنىتىاىلا
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Diðriksson onderschept slim de pass. Diðriksson schiet op doel. Úlfsson kopt de bal weg. Diðriksson is nu in balbezit. Diðriksson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fylkir - نمتنىتىاىلا 1:0

4e minuut.
Carlsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lýðsson komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Aronsson is nu in balbezit. Aronsson met een sublieme pass. Daar is Ólafsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diðriksson is nu in balbezit. Diðriksson schiet op doel. Lárusson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Diðriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Diðriksson schiet op doel. Lárusson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fylkir - نمتنىتىاىلا 2:0

14e minuut.
Steinþórsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Unnarsson komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Októsson passt de bal met de wreef. Sveinbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marelsson rent richting de bal. Geirsson rent richting de bal. Geirsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Marelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Marelsson probeert naar een medespeler te passen. Indridason rent richting de bal. Geirsson onderschept slim de pass. Geirsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Magnússon verovert de bal door een tackle van achteren. Lýðsson rent richting de bal. Lýðsson met een sublieme pass. Sindrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Sindrason haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fylkir 49%, نمتنىتىاىلا 51%.
Fylkir - نمتنىتىاىلا 2:0

48e minuut.
Böðvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Böðvarsson raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Indridason neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sindrason probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fylkir - نمتنىتىاىلا 2:1

51e minuut.
Magnússon rent richting de bal. Marelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Marelsson met een sublieme pass. Diðriksson is nu in balbezit. Diðriksson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Lýðsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hrólfsson geeft de bal voor. Þórarinnsson kopt de bal weg. Daar is Diðriksson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diðriksson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ólafsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Sindrason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgsson is nu in balbezit. Lýðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lýðsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Ástvaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Geirsson is nu in balbezit. Met opzet legt Ástvaldsson zijn tegenspeler op de grond. Geirsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marelsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fylkir 50%, نمتنىتىاىلا 50%.
Fylkir - نمتنىتىاىلا 2:1