Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daufir Ernir MeeLe PiraTes
Normal Tactiek uzbruukosha
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Bergsson geeft een hoge lob. Hrólfsson is nu in balbezit. Hrólfsson geeft een hoge lob. Pétursson is nu in balbezit. Pétursson schiet op doel. Þorkelsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Arnarsson met een sublieme pass. Arnórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnórsson passt de bal in één keer door. Atlason is nu in balbezit. Atlason haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Herjólfsson trapt de bal weg van het doel. Aronsson kopt de bal weg. Bergsson heeft problemen om de bal te vangen. Arnórsson rent richting de bal. Arnórsson geeft de bal voor. Nikulásson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Ernir - MeeLe PiraTes 0:1

21e minuut.
Viðarsson rent richting de bal. Viðarsson met een sublieme pass. Þorsteinnsson heeft problemen om de bal te vangen. Atlason rent richting de bal. Atlason draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Þorsteinnsson met een sublieme pass. Pétursson rent richting de bal. Sigtryggsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sigtryggsson krijgt een gele kaart. Pétursson raakt geblesseerd tijdens het duel. Friðjónsson neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Þorkelsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daufir Ernir 67%, MeeLe PiraTes 33%.
Daufir Ernir - MeeLe PiraTes 0:1

50e minuut.
Guðbergson passt de bal zonder na te denken. Herjólfsson is nu in balbezit. Atlason verovert de bal door een tackle van achteren. Atlason draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gottskálksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottskálksson passt de bal zonder na te denken. Atlason is nu in balbezit. Atlason schiet op doel. Herjólfsson probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arnórsson is nu in balbezit. Arnórsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Friðjónsson haalt uit met een fantastische trap. Sigtryggsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oddason kopt de bal weg. Pétursson heeft problemen om de bal te vangen. Pétursson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Atlason probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pétursson rent richting de bal. Magnason is nu in balbezit. Pétursson verovert de bal door een tackle van achteren. Pétursson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Guðbergson geeft een hoge lob. Friðjónsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aronsson. Aronsson krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Magnason kopt de bal weg. Klungelig pakt Herjólfsson de bal. Arnórsson rent richting de bal. Atlason bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Ernir - MeeLe PiraTes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daufir Ernir 54%, MeeLe PiraTes 46%.
Daufir Ernir - MeeLe PiraTes 0:2