Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Icemen Fylkir
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.3
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Vigfússon met een snelle inworp. Arnfinnsson is nu in balbezit. Ólason legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ólason krijgt een gele kaart. Arnfinnsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arnfinnsson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Arnfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnfinnsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Arnfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveinbjörnsson begaat een overtreding. Arnfinnsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ríkharðsson met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Aronsson de bal. Hermannsson is nu in balbezit. Hermannsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Októsson met een snelle inworp. Geirsson geeft een hoge lob. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap. Þórólfsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Icemen - Fylkir 0:1

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guðgeirsson met de inworp. Arnfinnsson rent richting de bal. Arnfinnsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Icemen - Fylkir 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Icemen 64%, Fylkir 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Icemen - Fylkir 1:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Októsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agnarsson is nu in balbezit. Geirsson onderschept slim de pass. Geirsson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Aronsson passt de bal in één keer door. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson speelt de bal door. Geirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Geirsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Eyjólfsson rent richting de bal. Eyjólfsson geeft een hoge lob. Agnarsson probeert de bal aan de voet te houden. Geirsson rent richting de bal. Geirsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Agnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Geirsson onderschept slim de pass. Geirsson met een sublieme pass. Diðriksson rent richting de bal. Diðriksson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Guðgeirsson rent richting de bal. Guðgeirsson passt de bal zonder na te denken. Eyjólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Geirsson rent richting de bal. Geirsson schiet op doel. Þórólfsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Icemen 62%, Fylkir 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Icemen - Fylkir 1:1