Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nevo نمتنىتىاىلا
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Carlsson rent richting de bal. Nonnason speelt de bal door. Steinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinsson geeft een hoge lob. Böðvarsson kopt de bal weg. Fannason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Inworp. Böðvarsson met een snelle inworp. Carlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsson geeft een lange en hoge pass. Sindrason is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
nevo - نمتنىتىاىلا 0:1

7e minuut.
Atlason controleert de bal met de borst. Nökkvason is nu in balbezit. Nökkvason speelt de bal door. Böðvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Böðvarsson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Magnússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlason onderschept slim de pass. Atlason met een sublieme pass. Hrafnkelsson is nu in balbezit. Hrafnkelsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nonnason rent richting de bal. Carlsson onderschept slim de pass. Carlsson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sindrason de bal. Sindrason draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Magnússon kopt de bal weg. Sindrason is nu in balbezit. Nökkvason begaat een overtreding. Sindrason is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Indridason met een snel genomen vrije trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Svanlaugsson met een sublieme pass. Björnsson heeft problemen om de bal te vangen. Hrafnkelsson rent richting de bal. Hrafnkelsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nevo - نمتنىتىاىلا 1:1

27e minuut.
Svanlaugsson speelt de bal door. Harðarson rent richting de bal. Indridason rent richting de bal. Atlason bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlason haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Nökkvason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nökkvason geeft de bal voor. Björnsson probeert de bal aan de voet te houden. Hrafnkelsson rent richting de bal. Hrafnkelsson schiet op doel. Lárusson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
nevo - نمتنىتىاىلا 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nevo 63%, نمتنىتىاىلا 37%.
nevo - نمتنىتىاىلا 2:1

52e minuut.
Indridason raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lýðsson komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Atlason bereikt de bal nog maar net als eerste. Lýðsson onderschept slim de pass. Nökkvason met een sublieme pass. Magnússon rent richting de bal. Magnússon geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Björnsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Svanlaugsson met een snelle inworp. Atlason heeft problemen om de bal te vangen. Atlason haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Björnsson trapt de bal weg. Nökkvason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nökkvason passt de bal in één keer door. Hrafnkelsson is nu in balbezit. Hrafnkelsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nevo 51%, نمتنىتىاىلا 49%.
nevo - نمتنىتىاىلا 2:1