Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skepnan MeeLe PiraTes
532 Tactiek uzbruukosha
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Högnason neemt de hoekschop. Atlason heeft problemen om de bal te vangen. Eiríksson rent richting de bal. Eiríksson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Sigtryggsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þórsson is nu in balbezit. Þórsson passt de bal in één keer door. Daar is Atlason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atlason haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Högnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Högnason geeft de bal voor. Andrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiríksson onderschept slim de pass. Eiríksson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skepnan 58%, MeeLe PiraTes 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skepnan - MeeLe PiraTes 0:0

53e minuut.
Valtýrsson kopt de bal weg. Þórvaldsson heeft problemen om de bal te vangen. Brynjólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynjólfsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skepnan - MeeLe PiraTes 1:0

76e minuut.
Maríusson kopt de bal weg. Viðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Þórvaldsson zijn tegenspeler op de grond. Þórvaldsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skepnan 53%, MeeLe PiraTes 47%.
Skepnan - MeeLe PiraTes 1:0