Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daufir Ernir FC Reykjavík
Normal Tactiek 424
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Oddason is nu in balbezit. Oddason probeert naar een medespeler te passen. Pétursson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pétursson haalt uit met een fantastische trap. Kristófersson probeert de bal aan de voet te houden. Talaskoski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kristófersson probeert naar een medespeler te passen. Oddgeirsson rent richting de bal. Oddgeirsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kristófersson geeft een hoge lob. Unnarsson kopt de bal weg. Valsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Guðbergson de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bergsson kopt de bal weg. Gissurarson is nu in balbezit. Bjarnarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Bjarnarsson geeft de bal voor. Óðinsson kopt de bal weg. Talaskoski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bjarnarsson onderschept slim de pass. Bjarnarsson probeert naar een medespeler te passen. Óðinsson rent richting de bal. Pétursson onderschept slim de pass. Pétursson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daufir Ernir 24%, FC Reykjavík 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Daufir Ernir - FC Reykjavík 0:0

47e minuut.
Valsson rent richting de bal. Valsson passt de bal zonder na te denken. Guðbergson heeft problemen om de bal te vangen. Valsson rent richting de bal. Valsson schiet op doel. Nikulásson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Bergsson speelt de bal door. Pétursson rent richting de bal. Óðinsson rent richting de bal. Pétursson verovert de bal door een tackle van achteren. Pétursson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Gissurarson rent richting de bal. Bjarnarsson onderschept slim de pass. Bjarnarsson geeft de bal voor. Þórólfsson speelt de bal door. Daar is Kristófersson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talaskoski bokst de bal weg. Pétursson is nu in balbezit. Pétursson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Ernir - FC Reykjavík 1:0

59e minuut.
Valsson verovert de bal door een tackle van achteren. Valsson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Þorsteinnsson de bal. Freybjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Freybjörnsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Unnarsson is nu in balbezit. Unnarsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Valsson met een snelle inworp. Gissurarson heeft problemen om de bal te vangen. Gissurarson passt de bal zonder na te denken. Unnarsson rent richting de bal. Unnarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Daufir Ernir - FC Reykjavík 1:1

86e minuut.
Gissurarson passt de bal in één keer door. Þórólfsson met een sublieme pass. Bergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsson onderschept slim de pass. Valsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daufir Ernir 55%, FC Reykjavík 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Daufir Ernir - FC Reykjavík 1:1