Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MeeLe PiraTes Icemen
uzbruukosha Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Gottskálksson is nu in balbezit. Eyþórsson onderschept slim de pass. Eyþórsson passt de bal zonder na te denken. Arnfinnsson is nu in balbezit. Arnfinnsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MeeLe PiraTes - Icemen 0:1

13e minuut.
Gottskálksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnfinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gottskálksson. Gottskálksson krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Agnarsson passt de bal met de wreef. Guðgeirsson rent richting de bal. Aronsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guðgeirsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Agnarsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Eyjólfsson is nu in balbezit. Arnórsson onderschept slim de pass. Arnórsson passt de bal zonder na te denken. Atlason rent richting de bal. Atlason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Agnarsson rent richting de bal. Agnarsson met een sublieme pass. Arnfinnsson rent richting de bal. Arnfinnsson draait met de bal, schiet en ... Gottskálksson probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Arnfinnsson kopt de bal weg. Aronsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guðgeirsson. Guðgeirsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MeeLe PiraTes 55%, Icemen 45%.
MeeLe PiraTes - Icemen 0:1

48e minuut.
Arnórsson onderschept slim de pass. Arnórsson probeert naar een medespeler te passen. Atlason is nu in balbezit. Arnórsson is nu in balbezit. Arnórsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MeeLe PiraTes - Icemen 1:1

76e minuut.
Gottskálksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottskálksson speelt de bal door. Arnórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnórsson geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
MeeLe PiraTes - Icemen 2:1

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Gylfason de bal onder controle te krijgen. Atlason rent richting de bal. Atlason met een sublieme pass. Arnórsson is nu in balbezit. Arnórsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Gottskálksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottskálksson passt de bal met de wreef. Eyjólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Arnarsson geeft een lange en hoge pass. Þórólfsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Klungelig pakt Sigtryggsson de bal. Arnfinnsson rent richting de bal. Arnfinnsson passt de bal met de wreef. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MeeLe PiraTes - Icemen 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MeeLe PiraTes 45%, Icemen 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MeeLe PiraTes - Icemen 2:2