Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Icemen MeeLe PiraTes
Normal Tactiek uzbruukosha
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.7
hopeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Óskarsson geeft een lange en hoge pass. Agnarsson heeft problemen om de bal te vangen. Arnórsson maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Arnórsson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Arnórsson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

18e minuut.
Arnarsson passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Eyjólfsson de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arnarsson zal de hoekschop nemen. Atlason maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Viðarsson is nu in balbezit. Eyþórsson rent richting de bal. Magnason rent richting de bal. Eyþórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Eyþórsson schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Hermannsson met een sublieme pass. Sigtryggsson is nu in balbezit. Eyþórsson is nu in balbezit. Eyþórsson draait met de bal, schiet en ... Þorkelsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Icemen - MeeLe PiraTes 1:0

27e minuut.
Þórsson geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gylfason de bal onder controle te krijgen. Atlason rent richting de bal. Atlason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Icemen - MeeLe PiraTes 1:1

31e minuut.
Viðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viðarsson geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Högnason de bal onder controle te krijgen. Atlason is nu in balbezit. Atlason haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Þórólfsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Icemen - MeeLe PiraTes 1:2

41e minuut.
Guðgeirsson rent richting de bal. Aronsson verovert de bal door een tackle van achteren. Aronsson met een sublieme pass. Atlason rent richting de bal. Atlason haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Icemen 48%, MeeLe PiraTes 52%.
Icemen - MeeLe PiraTes 1:2

46e minuut.
Vigfússon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hermannsson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aronsson de bal. Eyþórsson rent richting de bal. Eyþórsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Grétarsson geeft een hoge lob. Högnason kopt de bal weg. Agnarsson heeft problemen om de bal te vangen. Atlason is nu in balbezit. Atlason haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Icemen 38%, MeeLe PiraTes 62%.
Icemen - MeeLe PiraTes 1:2