Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skepnan Fylkir
532 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
0 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Gunnþórsson is nu in balbezit. Geirsson onderschept slim de pass. Rögnvaldsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rögnvaldsson krijgt een gele kaart. Geirsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Sveinbjörnsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Inworp. Sveinbjörnsson met de inworp. Októsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Októsson geeft de bal voor. Diðriksson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skepnan - Fylkir 0:1

42e minuut.
Brynjólfsson rent richting de bal. Sveinbjörnsson rent richting de bal. Geirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Diðriksson is nu in balbezit. Diðriksson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Maríusson controleert de bal met de borst. Marelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Maríusson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maríusson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skepnan 50%, Fylkir 50%.
Skepnan - Fylkir 0:1

65e minuut.
Georgsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gunnþórsson met een snelle inworp. Valtýrsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtýrsson speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skepnan - Fylkir 1:1

88e minuut.
Diðriksson heeft problemen om de bal te vangen. Rögnvaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rögnvaldsson geeft de bal voor. Októsson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rögnvaldsson de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skepnan 64%, Fylkir 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skepnan - Fylkir 1:1