Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Icemen FC Reykjavík
Normal Tactiek 424
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Guðbjörnsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arnfinnsson. Guðbjörnsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guðbjörnsson met een snel genomen vrije trap. Unnarsson is nu in balbezit. Unnarsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Freybjörnsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Agnarsson rent richting de bal. Unnarsson onderschept slim de pass. Unnarsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Icemen - FC Reykjavík 0:1

26e minuut.
Agnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsson onderschept slim de pass. Valsson speelt de bal door. Unnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Unnarsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kristófersson geeft een hoge lob. Valsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsson passt de bal in één keer door. Unnarsson rent richting de bal. Unnarsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Icemen 56%, FC Reykjavík 44%.
Icemen - FC Reykjavík 0:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hjörleifsson met de inworp. Arnfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnfinnsson passt de bal in één keer door. Ríkharðsson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Eyþórsson schiet op doel. Kristófersson met een sublieme pass. Klungelig pakt Arnfinnsson de bal. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson haalt uit met een fantastische trap. Talaskoski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Unnarsson is nu in balbezit. Valsson rent richting de bal. Valsson probeert naar een medespeler te passen. Unnarsson is nu in balbezit. Unnarsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Icemen - FC Reykjavík 0:2

80e minuut.
Vigfússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigfússon geeft de bal voor. Arnfinnsson kopt de bal weg. Eyþórsson rent richting de bal. Eyþórsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Icemen 44%, FC Reykjavík 56%.
Icemen - FC Reykjavík 0:2