Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Reykjavík Icemen
424 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Arnfinnsson met een sublieme pass. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gissurarson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gissurarson krijgt een gele kaart. Eyþórsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ríkharðsson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Valsson met een sublieme pass. Unnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Óskarsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Óskarsson krijgt een gele kaart. Unnarsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valsson wilt de vrije trap nemen. Þórólfsson bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Unnarsson heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Reykjavík - Icemen 1:0

14e minuut.
Guðbjörnsson is nu in balbezit. Ríkharðsson onderschept slim de pass. Ríkharðsson passt de bal zonder na te denken. Guðgeirsson rent richting de bal. Guðgeirsson passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Agnarsson is nu in balbezit. Valsson onderschept slim de pass. Unnarsson is nu in balbezit. Unnarsson schiet op doel. Þórólfsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Reykjavík - Icemen 2:0

21e minuut.
Óðinsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Włudarczyk komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Gissurarson is nu in balbezit. Agnarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Agnarsson probeert naar een medespeler te passen. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Valsson is nu in balbezit. Ríkharðsson maakt een afschuwelijke overtreding. Valsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guðbjörnsson met een snel genomen vrije trap. Unnarsson is nu in balbezit. Unnarsson haalt uit met een fantastische trap. Þórólfsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Reykjavík 50%, Icemen 50%.
FC Reykjavík - Icemen 2:0

55e minuut.
Aðalbergsson geeft een lange en hoge pass. Arnfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnfinnsson passt de bal met de wreef. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Reykjavík - Icemen 2:1

61e minuut.
Gissurarson geeft een lange en hoge pass. Gylfason geeft een lange en hoge pass. Vigfússon probeert de bal aan de voet te houden. Aðalbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalbergsson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Þórólfsson heeft problemen om de bal te vangen. Gissurarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnfinnsson begaat een overtreding. Arnfinnsson krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Gylfason bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsson probeert naar een medespeler te passen. Unnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Unnarsson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grétarsson de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Þórólfsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Reykjavík - Icemen 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Reykjavík 49%, Icemen 51%.
FC Reykjavík - Icemen 3:1