Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
نمتنىتىاىلا MeeLe PiraTes
Normal Tactiek uzbruukosha
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Gottskálksson passt de bal in één keer door. Úlfsson probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Þórsson de bal onder controle te krijgen. Arnórsson is nu in balbezit. Arnórsson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Úlfsson geeft een hoge lob. Aronsson kopt de bal weg. Arnarsson probeert naar een medespeler te passen. Atlason is nu in balbezit. Atlason schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Björnsson met een harde bal richting middenveld. Carlsson rent richting de bal. Carlsson speelt de bal door. Sindrason rent richting de bal. Sindrason schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lýðsson is nu in balbezit. Lýðsson passt de bal zonder na te denken. Arnórsson is nu in balbezit. Arnórsson schiet op doel. Lárusson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Lýðsson is nu in balbezit. Þórsson rent richting de bal. Þórsson passt de bal met de wreef. Arnórsson is nu in balbezit. Arnórsson haalt uit met een fantastische trap. Lárusson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Ólafsson rent richting de bal. Arnórsson onderschept slim de pass. Lýðsson is nu in balbezit. Arnórsson onderschept slim de pass. Arnórsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
نمتنىتىاىلا - MeeLe PiraTes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نمتنىتىاىلا 62%, MeeLe PiraTes 38%.
نمتنىتىاىلا - MeeLe PiraTes 0:1

47e minuut.
Aronsson is nu in balbezit. Arnarsson is nu in balbezit. Arnarsson geeft de bal voor. Arnórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnórsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Þórsson passt de bal zonder na te denken. Arnórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnórsson probeert naar een medespeler te passen. Þórsson rent richting de bal. Þórsson met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Atlason onderschept slim de pass. Þórsson met een sublieme pass. Arnórsson is nu in balbezit. Arnórsson haalt uit met een fantastische trap. Ólafsson probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Þórsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arnórsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnórsson passt de bal met de wreef. Atlason is nu in balbezit. Atlason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نمتنىتىاىلا 56%, MeeLe PiraTes 44%.
نمتنىتىاىلا - MeeLe PiraTes 0:1