Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Reykjavík Fylkir
424 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Diðriksson onderschept slim de pass. Geirsson is nu in balbezit. Diðriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Geirsson rent richting de bal. Geirsson draait met de bal, schiet en ... Talaskoski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Aronsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ólason bereikt de bal nog maar net als eerste. Ólason probeert naar een medespeler te passen. Diðriksson is nu in balbezit. Diðriksson schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Aronsson onderschept slim de pass. Aronsson passt de bal in één keer door. Diðriksson heeft problemen om de bal te vangen. Geirsson is nu in balbezit. Geirsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Valsson geeft de bal voor. Klungelig pakt Freybjörnsson de bal. Freybjörnsson geeft de bal voor. Unnarsson is nu in balbezit. Unnarsson haalt uit met een fantastische trap. Andrésson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Reykjavík 35%, Fylkir 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Reykjavík - Fylkir 0:0

49e minuut.
Óðinsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Geirsson de bal. Diðriksson is nu in balbezit. Diðriksson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Reykjavík - Fylkir 0:1

55e minuut.
Októsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Októsson geeft de bal voor. Gissurarson kan de bal niet met de borst controleren. Diðriksson is nu in balbezit. Diðriksson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Geirsson probeert de bal met de borst te controleren. Óðinsson verovert de bal door een tackle van achteren. Geirsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Geirsson naar de kleedkamers voor een vroege douche.

69e minuut.
Kristófersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristófersson geeft een hoge lob. Inworp. Þórarinnsson met een snelle inworp. Ólason geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Aronsson met een snelle inworp. Ólason rent richting de bal. Ólason geeft de bal voor. Unnarsson is nu in balbezit. Unnarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Reykjavík 48%, Fylkir 52%.
FC Reykjavík - Fylkir 0:1