Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MeeLe PiraTes nevo
uzbruukosha Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Atlason probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arnórsson de bal. Ottósson rent richting de bal. Arnórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Arnórsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Georgsson is nu in balbezit. Georgsson geeft een hoge lob. Sigtryggsson heeft problemen om de bal te vangen. Hrafnkelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrafnkelsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Þorkelsson trapt de bal weg. Högnason kopt de bal weg. Daar is Nonnason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atlason is nu in balbezit. Þórsson met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Þórsson probeert naar een medespeler te passen. Arnórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnórsson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Steinsson de bal onder controle te krijgen. Fannason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MeeLe PiraTes - nevo 1:0

16e minuut.
Elísson geeft een hoge lob. Hrafnkelsson is nu in balbezit. Viðarsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Viðarsson krijgt een gele kaart. Hrafnkelsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Georgsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hrafnkelsson springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Aronsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanlaugsson onderschept slim de pass. Svanlaugsson speelt de bal door. Hrafnkelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrafnkelsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Þorkelsson speelt de bal door. Atlason rent richting de bal. Arnórsson is nu in balbezit. Atlason bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlason haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ottósson met een harde bal richting middenveld. Atlason rent richting de bal. Atlason geeft een lange en hoge pass. Hrafnkelsson rent richting de bal. Hrafnkelsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Þórsson speelt de bal door. Atlason is nu in balbezit. Atlason passt de bal in één keer door. Arnórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnórsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MeeLe PiraTes - nevo 2:0

32e minuut.
Aronsson speelt de bal door. Arnarsson is nu in balbezit. Svanlaugsson geeft een hoge lob. Þórsson is nu in balbezit. Þórsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MeeLe PiraTes 46%, nevo 54%.
MeeLe PiraTes - nevo 2:0

70e minuut.
Steinsson geeft de bal voor. Aronsson geeft een lange en hoge pass. Atlason kopt de bal weg. Arnórsson is nu in balbezit. Arnórsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Aronsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Svanlaugsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atlason bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlason draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Aronsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Svanlaugsson met een snelle inworp. Atlason bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlason geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MeeLe PiraTes 61%, nevo 39%.
MeeLe PiraTes - nevo 2:0