Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
نمتنىتىاىلا Skepnan
Normal Tactiek 532
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Valtýrsson met een sublieme pass. Rögnvaldsson rent richting de bal. Rögnvaldsson geeft een lange en hoge pass. Sindrason is nu in balbezit. Sindrason draait met de bal, schiet en ... Darrason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
نمتنىتىاىلا - Skepnan 1:0

9e minuut.
Magnússon speelt de bal door. Kristmannsson rent richting de bal. Carlsson onderschept slim de pass. Sindrason rent richting de bal. Sindrason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Úlfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Maríusson onderschept slim de pass. Maríusson passt de bal zonder na te denken. Valtýrsson rent richting de bal. Valtýrsson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Kristmannsson de bal onder controle te krijgen. Sindrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristmannsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kristmannsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نمتنىتىاىلا 51%, Skepnan 49%.
نمتنىتىاىلا - Skepnan 1:0

47e minuut.
Maríusson is nu in balbezit. Indridason is nu in balbezit. Indridason geeft een hoge lob. Carlsson is nu in balbezit. Carlsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gunnþórsson rent richting de bal. Gunnþórsson geeft de bal voor. Daar is Björnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þórvaldsson is nu in balbezit. Þórvaldsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Carlsson probeert naar een medespeler te passen. Böðvarsson is nu in balbezit. Böðvarsson probeert naar een medespeler te passen. Sindrason heeft problemen om de bal te vangen. Sindrason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
نمتنىتىاىلا - Skepnan 2:0

77e minuut.
Ástvaldsson geeft een lange en hoge pass. Steinþórsson kopt de bal weg. Sindrason is nu in balbezit. Sindrason draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Jensson geeft een lange en hoge pass. Brynjólfsson kopt de bal weg. Þórvaldsson is nu in balbezit. Þórvaldsson draait met de bal, schiet en ... Lárusson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
نمتنىتىاىلا - Skepnan 2:1

82e minuut.
Andrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinþórsson is nu in balbezit. Andrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinþórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Steinþórsson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نمتنىتىاىلا 50%, Skepnan 50%.
نمتنىتىاىلا - Skepnan 2:1