Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daufir Ernir Icemen
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.9
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Ríkharðsson geeft de bal voor. Eyþórsson heeft problemen om de bal te vangen. Arnfinnsson rent richting de bal. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Arnfinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Arnfinnsson passt de bal zonder na te denken. Herjólfsson rent richting de bal. Eyþórsson onderschept slim de pass. Eyþórsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Óskarsson passt de bal in één keer door. Vigfússon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oddgeirsson. Oddgeirsson krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ríkharðsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Björnsson rent richting de bal. Björnsson geeft de bal voor. Pétursson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pétursson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Ernir - Icemen 1:0

44e minuut.
Eyþórsson heeft problemen om de bal te vangen. Arnfinnsson rent richting de bal. Arnfinnsson probeert naar een medespeler te passen. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Guðbergson is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daufir Ernir 61%, Icemen 39%.
Daufir Ernir - Icemen 1:0

46e minuut.
Guðgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðgeirsson probeert naar een medespeler te passen. Guðbergson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Eyþórsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

67e minuut.
Bernharðsson passt de bal in één keer door. Daar is Björnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eyjólfsson rent richting de bal. Oddason bereikt de bal nog maar net als eerste. Oddason passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Ernir - Icemen 2:0

69e minuut.
Guðgeirsson geeft de bal voor. Klungelig pakt Herjólfsson de bal. Herjólfsson met een sublieme pass. Eyþórsson is nu in balbezit. Eyþórsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Þorsteinnsson met een sublieme pass. Agnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnarsson passt de bal zonder na te denken. Eyþórsson is nu in balbezit. Eyþórsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daufir Ernir 53%, Icemen 47%.
Daufir Ernir - Icemen 2:0