Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 21:32
  • Competitiewedstrijd: 2. Deild.14 [del]
  • Stadion: nevo Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3098
nevo FC Reykjavík
Normal Tactiek 424
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten matig
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Valsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsson geeft een lange en hoge pass. Steinsson heeft problemen om de bal te vangen. Unnarsson is nu in balbezit. Unnarsson haalt uit met een fantastische trap. Fannason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Þórólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gissurarson is nu in balbezit. Svanlaugsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Svanlaugsson krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Nonnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsson rent richting de bal. Valsson passt de bal in één keer door. Unnarsson rent richting de bal. Unnarsson schiet op doel. Fannason bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
nevo - FC Reykjavík 0:1

21e minuut.
Georgsson is nu in balbezit. Valsson verovert de bal door een tackle van achteren. Valsson passt de bal zonder na te denken. Unnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Unnarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nevo - FC Reykjavík 0:2

24e minuut.
Nonnason speelt de bal door. Hrafnkelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Óðinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrafnkelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hrafnkelsson haalt uit met een fantastische trap. Talaskoski bokst de bal weg. Klungelig pakt Guðbjörnsson de bal. Hrafnkelsson onderschept slim de pass. Hrafnkelsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nevo - FC Reykjavík 1:2

26e minuut.
Gissurarson heeft problemen om de bal te vangen. Atlason is nu in balbezit. Atlason passt de bal zonder na te denken. Hrafnkelsson rent richting de bal. Hrafnkelsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nevo - FC Reykjavík 2:2

32e minuut.
Böðvarsson rent richting de bal. Aðalbergsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Böðvarsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Georgsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Óðinsson heeft problemen om de bal te vangen. Hrafnkelsson rent richting de bal. Hrafnkelsson haalt uit met een fantastische trap. Talaskoski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Elísson de bal onder controle te krijgen. Freybjörnsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elísson. Elísson krijgt een gele kaart. Freybjörnsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Aðalbergsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Elísson probeert naar een medespeler te passen. Freybjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Freybjörnsson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nevo 64%, FC Reykjavík 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nevo - FC Reykjavík 2:2

50e minuut.
Valsson onderschept slim de pass. Valsson met een sublieme pass. Unnarsson rent richting de bal. Unnarsson draait met de bal, schiet en ... Fannason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nevo - FC Reykjavík 2:3

54e minuut.
Daar is Svanlaugsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svanlaugsson probeert naar een medespeler te passen. Guðbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrafnkelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hrafnkelsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Guðbjörnsson rent richting de bal. Atlason is nu in balbezit. Atlason speelt de bal door. Hrafnkelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrafnkelsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Gissurarson geeft een lange en hoge pass. Steinsson geeft een hoge lob. Óðinsson is nu in balbezit. Hrafnkelsson onderschept slim de pass. Hrafnkelsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Unnarsson is nu in balbezit. Unnarsson passt de bal in één keer door. Freybjörnsson is nu in balbezit. Freybjörnsson geeft een lange en hoge pass. Unnarsson rent richting de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Valsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingibergsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ingibergsson speelt de bal door. Unnarsson is nu in balbezit. Unnarsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
nevo - FC Reykjavík 2:4

87e minuut.
Atlason bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlason geeft een lange en hoge pass. Böðvarsson met een sublieme pass. Hrafnkelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrafnkelsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hrafnkelsson rent richting de bal. Hrafnkelsson draait met de bal, schiet en ... Talaskoski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nevo - FC Reykjavík 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nevo 46%, FC Reykjavík 54%.
nevo - FC Reykjavík 3:4