Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fylkir MeeLe PiraTes
Normal Tactiek uzbruukosha
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.2
hopeloos Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Atlason is nu in balbezit. Sveinbjörnsson is nu in balbezit. Atlason onderschept slim de pass. Klungelig pakt Arnórsson de bal. Arnórsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Aronsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronsson geeft een lange en hoge pass. Októsson speelt de bal door. Diðriksson is nu in balbezit. Diðriksson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Þorkelsson trapt de bal weg. Sveinbjörnsson is nu in balbezit. Sveinbjörnsson met een sublieme pass. Águstsson rent richting de bal. Águstsson schiet op doel. Þorkelsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Þórarinnsson is nu in balbezit. Arnarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ólason is nu in balbezit. Arnarsson onderschept slim de pass. Arnarsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Aronsson geeft de bal voor. Daar is Hrólfsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnórsson onderschept slim de pass. Arnórsson schiet op doel. Andrésson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fylkir - MeeLe PiraTes 0:1

41e minuut.
Águstsson is nu in balbezit. Águstsson passt de bal in één keer door. Sigtryggsson is nu in balbezit. Diðriksson onderschept slim de pass. Diðriksson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fylkir - MeeLe PiraTes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fylkir 64%, MeeLe PiraTes 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fylkir - MeeLe PiraTes 1:1

52e minuut.
Georgsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlason verovert de bal door een tackle van achteren. Atlason met een sublieme pass. Arnórsson rent richting de bal. Arnórsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ólason passt de bal zonder na te denken. Aronsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Diðriksson zijn tegenspeler op de grond. Diðriksson krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Inworp. Aronsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arnarsson rent richting de bal. Arnarsson passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Ólason de bal onder controle te krijgen. Andrésson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Sigtryggsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Októsson met de inworp. Águstsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Águstsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hrólfsson onderschept slim de pass. Hrólfsson geeft de bal voor. Klungelig pakt Sigtryggsson de bal. Diðriksson rent richting de bal. Diðriksson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fylkir - MeeLe PiraTes 2:1

90e minuut.
Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson passt de bal zonder na te denken. Diðriksson heeft problemen om de bal te vangen. Diðriksson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fylkir - MeeLe PiraTes 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fylkir 61%, MeeLe PiraTes 39%.
Fylkir - MeeLe PiraTes 3:1