Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skepnan Icemen
532 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
2 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Andrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrason passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Kristmannsson de bal onder controle te krijgen. Arnfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnfinnsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skepnan - Icemen 0:1

3e minuut.
Ríkharðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríkharðsson geeft de bal voor. Guðgeirsson heeft problemen om de bal te vangen. Guðgeirsson geeft een hoge lob. Vigfússon kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Guðgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðgeirsson met een sublieme pass. Rögnvaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnfinnsson onderschept slim de pass. Arnfinnsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skepnan 57%, Icemen 43%.
Skepnan - Icemen 0:1

68e minuut.
Daar is Ríkharðsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valtýrsson rent richting de bal. Ríkharðsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ríkharðsson krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Eyþórsson met een sublieme pass. Guðgeirsson is nu in balbezit. Guðgeirsson probeert naar een medespeler te passen. Arnfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnfinnsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skepnan 41%, Icemen 59%.
Skepnan - Icemen 0:1