Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
نمتنىتىاىلا Daufir Ernir
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Oddason speelt de bal door. Pétursson is nu in balbezit. Björnsson rent richting de bal. Pétursson verovert de bal door een tackle van achteren. Pétursson draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Oddason bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsson onderschept slim de pass. Carlsson speelt de bal door. Sindrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Sindrason schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Harðarson geeft een hoge lob. Pétursson kan de bal niet met de borst controleren. Wat een zware overtreding van Magnússon ... Strafschop! Magnússon is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Pétursson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Björnsson neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Björnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Björnsson met een sublieme pass. Pétursson bereikt de bal nog maar net als eerste. Björnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Björnsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Unnarsson geeft de bal voor. Bergsson rent richting de bal. Bergsson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pétursson de bal. Pétursson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Björnsson is nu in balbezit. Björnsson probeert naar een medespeler te passen. Pétursson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pétursson draait met de bal, schiet en ... Lárusson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
نمتنىتىاىلا - Daufir Ernir 0:1

29e minuut.
Steinþórsson onderschept slim de pass. Steinþórsson speelt de bal door. Sindrason is nu in balbezit. Sindrason haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Guðbergson de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Nikulásson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Oddason met een sublieme pass. Björnsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ástvaldsson. Ástvaldsson krijgt een gele kaart. Björnsson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Björnsson kan niet meer verder spelen. Bjarnarsson komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Ástvaldsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bjarnarsson rent richting de bal. Bjarnarsson met een sublieme pass. Pétursson rent richting de bal. Pétursson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Karlsson met een sublieme pass. Bjarnarsson rent richting de bal. Bjarnarsson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pétursson de bal. Pétursson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نمتنىتىاىلا 46%, Daufir Ernir 54%.
نمتنىتىاىلا - Daufir Ernir 0:1

63e minuut.
Inworp. Ástvaldsson met de inworp. Björnsson kan de bal niet met de borst controleren. Pétursson rent richting de bal. Pétursson schiet op doel. Lárusson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Ástvaldsson geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Oddgeirsson de bal onder controle te krijgen. Bjarnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pétursson is nu in balbezit. Pétursson haalt uit met een fantastische trap. Lárusson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
نمتنىتىاىلا - Daufir Ernir 0:2

75e minuut.
Steinþórsson is nu in balbezit. Karlsson is nu in balbezit. Steinþórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Carlsson rent richting de bal. Carlsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Carlsson is nu in balbezit. Carlsson speelt de bal door. Indridason probeert naar een medespeler te passen. Pétursson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pétursson schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Steinþórsson met een sublieme pass. Nikulásson speelt de bal door. Carlsson kopt de bal weg. Sindrason is nu in balbezit. Sindrason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
نمتنىتىاىلا - Daufir Ernir 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نمتنىتىاىلا 54%, Daufir Ernir 46%.
نمتنىتىاىلا - Daufir Ernir 1:2