Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daufir Ernir نمتنىتىاىلا
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Úlfsson passt de bal met de wreef. Sindrason is nu in balbezit. Guðbergson rent richting de bal. Sindrason onderschept slim de pass. Sindrason schiet op doel. Paal!

3e minuut.
Þorsteinnsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Úlfsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Úlfsson probeert naar een medespeler te passen. Sindrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Sindrason draait met de bal, schiet en ... Nikulásson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Friðjónsson rent richting de bal. Indridason verovert de bal door een tackle van achteren. Indridason geeft een hoge lob. Sindrason rent richting de bal. Sindrason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Carlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsson probeert naar een medespeler te passen. Sindrason rent richting de bal. Sindrason draait met de bal, schiet en ... Nikulásson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Ernir - نمتنىتىاىلا 0:1

18e minuut.
Böðvarsson met een sublieme pass. Guðbergson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sindrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Sindrason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Ernir - نمتنىتىاىلا 0:2

30e minuut.
Karlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsson verovert de bal door een tackle van achteren. Carlsson speelt de bal door. Sindrason is nu in balbezit. Sindrason schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Indridason probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oddason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sindrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsson is nu in balbezit. Carlsson schiet op doel. Nikulásson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daufir Ernir 57%, نمتنىتىاىلا 43%.
Daufir Ernir - نمتنىتىاىلا 0:2

50e minuut.
Unnarsson rent richting de bal. Unnarsson speelt de bal door. Bernharðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernharðsson geeft een hoge lob. Harðarson kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bernharðsson neemt de hoekschop. Björnsson kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pétursson is nu in balbezit. Pétursson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Björnsson geeft een lange en hoge pass. Oddason rent richting de bal. Oddason geeft een hoge lob. Pétursson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pétursson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Oddason de bal. Oddason speelt de bal door. Harðarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pétursson verovert de bal door een tackle van achteren. Pétursson draait met de bal, schiet en ... Lárusson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Úlfsson probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Þorsteinnsson met de inworp. Bernharðsson is nu in balbezit. Bernharðsson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Ernir - نمتنىتىاىلا 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daufir Ernir 54%, نمتنىتىاىلا 46%.
Daufir Ernir - نمتنىتىاىلا 1:2