Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Litlir Klettar Hawkhalf
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Hlöðversson verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bjartmannsson. Hlöðversson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. llugason zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hlöðversson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Litlir Klettar - Hawkhalf 1:0

2e minuut.
Þorgeirsson passt de bal in één keer door. Alexandersson rent richting de bal. Loftsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loftsson krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Loftsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þorgeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loftsson. Loftsson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

12e minuut.
Hallgrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalsteinnsson onderschept slim de pass. Ingvarsson is nu in balbezit. Hlöðversson verovert de bal door een tackle van achteren. Hlöðversson draait met de bal, schiet en ... Bergsteinnsson bokst de bal weg.

21e minuut.
Hallgrímsson rent richting de bal. Ámundarson onderschept slim de pass. Ámundarson passt de bal in één keer door. Hlöðversson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlöðversson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
llugason rent richting de bal. Sæþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæþórsson probeert naar een medespeler te passen. Þorgeirsson is nu in balbezit. Þorgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Sæþórsson de bal. Aðalsteinnsson onderschept slim de pass. Aðalsteinnsson passt de bal met de wreef. Hlöðversson rent richting de bal. Hlöðversson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Litlir Klettar 37%, Hawkhalf 63%.
Litlir Klettar - Hawkhalf 1:0

47e minuut.
llugason verovert de bal door een tackle van achteren. llugason geeft een hoge lob. Knútsson rent richting de bal. Hlöðversson onderschept slim de pass. Hlöðversson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
llugason geeft een lange en hoge pass. Elíasson rent richting de bal. Friðbjörnsson speelt de bal door. Hlöðversson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlöðversson schiet op doel. Bergsteinnsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Klungelig pakt Friðbjörnsson de bal. Friðbjörnsson speelt de bal door. llugason is nu in balbezit. Aðalsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalsteinnsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Litlir Klettar 39%, Hawkhalf 61%.
Litlir Klettar - Hawkhalf 1:0