Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kopke FC Hawkhalf
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Hlynsson haalt uit met een fantastische trap. Ingvarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Narfason neemt de hoekschop. Daar is Knútsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Hólmarsson is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hrannarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalsteinnsson met een sublieme pass. Hlynsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlynsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopke FC - Hawkhalf 1:0

20e minuut.
Finnsson met een sublieme pass. Narfason bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbertsson maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Herbertsson naar de kleedkamers voor een vroege douche.

30e minuut.
Sæþórsson passt de bal zonder na te denken. Hallgrímsson speelt de bal door. Arnbjörnsson probeert de bal aan de voet te houden. Alexandersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandersson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Arnarsson kan de bal niet met de borst controleren. Þorgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnarsson is nu in balbezit. Þorgeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þorgeirsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Atlason trapt de bal weg. Hlynsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlynsson speelt de bal door. Hólmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hólmarsson schiet op doel. Bergsteinnsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopke FC 44%, Hawkhalf 56%.
Kopke FC - Hawkhalf 1:0

46e minuut.
Sæþórsson passt de bal in één keer door. Þorgeirsson is nu in balbezit. Arnarsson maakt een afschuwelijke overtreding. Arnarsson krijgt een gele kaart. Þorgeirsson roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Þorgeirsson kan niet meer verder spelen. Ásbjörnsson komt het veld opgelopen. Hrannarson wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Þrastarsson geeft de bal voor. Arnarsson probeert de bal aan de voet te houden. Sæþórsson is nu in balbezit. Ásbjörnsson rent richting de bal. Ásbjörnsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Þrastarsson met een snelle inworp. Narfason geeft een hoge lob. Hólmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hólmarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopke FC - Hawkhalf 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopke FC 47%, Hawkhalf 53%.
Kopke FC - Hawkhalf 2:0