Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hróðugir Skógar bilal team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Ólason speelt de bal door. Klungelig pakt Georgsson de bal. Jakobsson rent richting de bal. Jakobsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hróðugir Skógar - bilal team 0:1

19e minuut.
Georgsson onderschept slim de pass. Georgsson passt de bal zonder na te denken. Ævarsson met een sublieme pass. Kristjánsson rent richting de bal. Kristjánsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Pálmason de bal. Henriksson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hjörvarsson. Hjörvarsson krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Henriksson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Samúelsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Narfason speelt de bal door. Ólason heeft problemen om de bal te vangen. Kristjánsson is nu in balbezit. Kristjánsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hróðugir Skógar - bilal team 1:1

30e minuut.
Gautason geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Edvínsson met de inworp. Konráðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Konráðsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kristbergsson rent richting de bal. Henriksson is nu in balbezit. Henriksson passt de bal in één keer door. Kristjánsson rent richting de bal. Kristjánsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hróðugir Skógar - bilal team 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hróðugir Skógar 63%, bilal team 37%.
Hróðugir Skógar - bilal team 2:1

53e minuut.
Pálmason speelt de bal door. Hjörvarsson rent richting de bal. Samúelsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samúelsson krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Gunnarsson probeert naar een medespeler te passen. Konráðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Konráðsson passt de bal met de wreef. Jakobsson is nu in balbezit. Jakobsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hróðugir Skógar - bilal team 2:2

69e minuut.
Hjörvarsson onderschept slim de pass. Hjörvarsson speelt de bal door. Brandsson rent richting de bal. Jakobsson onderschept slim de pass. Jakobsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Hjörvarsson rent richting de bal. Hjörvarsson probeert naar een medespeler te passen. Jakobsson rent richting de bal. Konráðsson rent richting de bal. Konráðsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hróðugir Skógar - bilal team 2:3

90e minuut.
Dagsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagsson met een sublieme pass. Tómason bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristjánsson verovert de bal door een tackle van achteren. Kristjánsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hróðugir Skógar 60%, bilal team 40%.
Hróðugir Skógar - bilal team 2:3