Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haukur16 Hawkhalf
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


16e minuut.
Ingvarsson is nu in balbezit. Hafsteinsson is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hrannarson ... Strafschop! Hrannarson krijgt een gele kaart. Hafsteinsson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Guðgeirsson legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
haukur16 - Hawkhalf 1:0

26e minuut.
Þorgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgeirsson passt de bal zonder na te denken. Sæþórsson is nu in balbezit. Sæþórsson haalt uit met een fantastische trap. Vilbergsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
haukur16 - Hawkhalf 1:1

33e minuut.
Elíasson speelt de bal door. Fannason heeft problemen om de bal te vangen. Elíasson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elíasson krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Sæþórsson passt de bal met de wreef. Herbertsson rent richting de bal. Herbertsson geeft een hoge lob. Þorgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgeirsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Fannason probeert naar een medespeler te passen. Guðgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðgeirsson passt de bal met de wreef. Hafsteinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafsteinsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
haukur16 - Hawkhalf 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haukur16 38%, Hawkhalf 62%.
haukur16 - Hawkhalf 2:1

63e minuut.
Guðgeirsson is nu in balbezit. Guðgeirsson geeft een lange en hoge pass. Hafsteinsson rent richting de bal. Hafsteinsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
haukur16 - Hawkhalf 3:1

88e minuut.
Fannason geeft een hoge lob. Högnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Högnason passt de bal in één keer door. Hafsteinsson is nu in balbezit. Hafsteinsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haukur16 58%, Hawkhalf 42%.
haukur16 - Hawkhalf 3:1