Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kopke FC bilal team
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Ólason is nu in balbezit. Konráðsson is nu in balbezit. Jóason rent richting de bal. Konráðsson is nu in balbezit. Konráðsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Arnarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aðalsteinnsson is nu in balbezit. Konráðsson is nu in balbezit. Konráðsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hólmarsson rent richting de bal. Hlynsson is nu in balbezit. Hólmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlynsson rent richting de bal. Hlynsson haalt uit met een fantastische trap. Sigbjörnsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Þrastarsson probeert de bal met de borst te controleren. Edvínsson verovert de bal door een tackle van achteren. Aðalsteinnsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aðalsteinnsson krijgt een gele kaart. Edvínsson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Edvínsson kan niet meer verder spelen. Bjarkason komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Ólason passt de bal zonder na te denken. Aðalsteinnsson rent richting de bal. Aðalsteinnsson probeert naar een medespeler te passen. Hólmarsson is nu in balbezit. Hólmarsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Tómason de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Kristbergsson rent richting de bal. Hlynsson onderschept slim de pass. Hlynsson passt de bal met de wreef. Hólmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hólmarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopke FC - bilal team 1:0

35e minuut.
Jakobsson probeert naar een medespeler te passen. Konráðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hólmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hólmarsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Konráðsson verovert de bal door een tackle van achteren. Konráðsson passt de bal in één keer door. Jakobsson is nu in balbezit. Jakobsson haalt uit met een fantastische trap. Orrason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kopke FC - bilal team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopke FC 42%, bilal team 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kopke FC - bilal team 1:1

60e minuut.
Hólmarsson probeert de bal aan de voet te houden. Hlynsson is nu in balbezit. Met opzet legt Ólason zijn tegenspeler op de grond. Hlynsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Arnarsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopke FC - bilal team 2:1

74e minuut.
Ólason verovert de bal door een tackle van achteren. Arnarsson is nu in balbezit. Arnarsson passt de bal zonder na te denken. Hlynsson rent richting de bal. Hlynsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Þrastarsson is nu in balbezit. Konráðsson onderschept slim de pass. Konráðsson met een sublieme pass. Jakobsson rent richting de bal. Jakobsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Arnarsson rent richting de bal. Ólason verovert de bal door een tackle van achteren. Ólason speelt de bal door. Jakobsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobsson haalt uit met een fantastische trap. Orrason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopke FC 55%, bilal team 45%.
Kopke FC - bilal team 2:1