Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hróðugir Skógar Litlir Klettar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Aðalsteinnsson geeft de bal voor. Samúelsson probeert de bal met de borst te controleren. Sveinbjörnsson onderschept slim de pass. Aðalsteinnsson rent richting de bal. Aðalsteinnsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Víkingsson de bal onder controle te krijgen. Friðbjörnsson is nu in balbezit. Friðbjörnsson met een sublieme pass. Hlöðversson rent richting de bal. Hlöðversson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dagsson onderschept slim de pass. Dagsson geeft de bal voor. Ævarsson heeft problemen om de bal te vangen. Kristjánsson is nu in balbezit. Kristjánsson schiet op doel. Baldursson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
llugason probeert naar een medespeler te passen. Friðbjörnsson met een sublieme pass. Víkingsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalsteinnsson is nu in balbezit. Aðalsteinnsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sveinbjörnsson kopt de bal weg. Hlöðversson rent richting de bal. Aðalsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalsteinnsson haalt uit met een fantastische trap. Gautason probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Brandsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Víkingsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aðalsteinnsson is nu in balbezit. Aðalsteinnsson geeft een lange en hoge pass. Þorkelsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hróðugir Skógar 53%, Litlir Klettar 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hróðugir Skógar - Litlir Klettar 0:0

46e minuut.
Hlöðversson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriksson is nu in balbezit. llugason tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. llugason krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Sæþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæþórsson met een sublieme pass. Brandsson is nu in balbezit. Hlöðversson onderschept slim de pass. Hlöðversson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hróðugir Skógar - Litlir Klettar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hróðugir Skógar 45%, Litlir Klettar 55%.
Hróðugir Skógar - Litlir Klettar 0:1