Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fjórir Karlar Kopke FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Narfason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hlynsson is nu in balbezit. Hlynsson passt de bal met de wreef. Arnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hlynsson onderschept slim de pass. Hlynsson schiet op doel. Eysteinnsson kopt de bal weg. Hlynsson probeert de bal aan de voet te houden. Hlynsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fjórir Karlar - Kopke FC 0:1

14e minuut.
Narfason rent richting de bal. Kormáksson verovert de bal door een tackle van achteren. Kormáksson probeert naar een medespeler te passen. Aðalsteinnsson rent richting de bal. Aðalsteinnsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Kormáksson geeft een lange en hoge pass. Engilbertsson is nu in balbezit. Júliússon onderschept slim de pass. Júliússon haalt uit met een fantastische trap. Orrason maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fjórir Karlar - Kopke FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fjórir Karlar 55%, Kopke FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fjórir Karlar - Kopke FC 1:1

65e minuut.
Ægirsson is nu in balbezit. Arnarsson rent richting de bal. Júliússon onderschept slim de pass. Ægirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ægirsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ægirsson geeft de bal voor. Agnarsson rent richting de bal. Agnarsson speelt de bal door. Júliússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Júliússon haalt uit met een fantastische trap. Paal! Orrason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Narfason probeert naar een medespeler te passen. Hlynsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlynsson probeert naar een medespeler te passen. Hólmarsson is nu in balbezit. Hólmarsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fjórir Karlar - Kopke FC 1:2

81e minuut.
Narfason rent richting de bal. Kormáksson begaat een overtreding. Narfason is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aðalsteinnsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hólmarsson rent richting de bal. Hólmarsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Eysteinnsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Emilsson de bal. Hlynsson begaat een overtreding. Hlynsson krijgt een gele kaart. Finnsson kopt de bal weg. Engilbertsson controleert de bal met de borst. Ægirsson begaat een overtreding. Ægirsson krijgt een gele kaart. Engilbertsson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Engilbertsson kan niet meer verder spelen. Jóason komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fjórir Karlar 49%, Kopke FC 51%.
Fjórir Karlar - Kopke FC 1:2