Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kopke FC Hróðugir Skógar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Arnarsson geeft de bal voor. Henriksson is nu in balbezit. Henriksson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kristjánsson de bal. Kristjánsson schiet op doel. Orrason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopke FC - Hróðugir Skógar 0:1

14e minuut.
Ævarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Henriksson is nu in balbezit. Henriksson probeert naar een medespeler te passen. Kristjánsson is nu in balbezit. Kristjánsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hlynsson onderschept slim de pass. Hlynsson passt de bal zonder na te denken. Hólmarsson rent richting de bal. Hólmarsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marteinsson rent richting de bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Samúelsson rent richting de bal. Samúelsson passt de bal in één keer door. Kristjánsson is nu in balbezit. Kristjánsson draait met de bal, schiet en ... Engilbertsson probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopke FC 53%, Hróðugir Skógar 47%.
Kopke FC - Hróðugir Skógar 0:1

46e minuut.
Georgsson speelt de bal door. Ingimundsson is nu in balbezit. Ingimundsson passt de bal in één keer door. Ævarsson rent richting de bal. Ævarsson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Marðarson geeft de bal voor. Daar is Aðalsteinnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aðalsteinnsson passt de bal zonder na te denken. Hlynsson rent richting de bal. Hlynsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Georgsson is nu in balbezit. Hlynsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hlynsson met een sublieme pass. Hólmarsson is nu in balbezit. Hólmarsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Henriksson rent richting de bal. Aðalsteinnsson begaat een overtreding. Henriksson raakt geblesseerd tijdens het duel. Henriksson komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Aðalsteinnsson de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopke FC - Hróðugir Skógar 0:2

87e minuut.
Marðarson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hlynsson heeft problemen om de bal te vangen. Hlynsson passt de bal in één keer door. Hólmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hólmarsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopke FC 47%, Hróðugir Skógar 53%.
Kopke FC - Hróðugir Skógar 0:2