Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haukur16 Hróðugir Skógar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Gunnarsson rent richting de bal. Georgsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgsson passt de bal in één keer door. Kristjánsson rent richting de bal. Kristjánsson schiet op doel. Paal! Vilbergsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Gunnarsson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nonnason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guðgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðgeirsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Samúelsson is nu in balbezit. Samúelsson geeft de bal voor. Klungelig pakt Sigvaldason de bal. Kristjánsson rent richting de bal. Kristjánsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kristjánsson heeft problemen om de bal te vangen. Sigvaldason rent richting de bal. Henriksson rent richting de bal. Henriksson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
haukur16 - Hróðugir Skógar 0:1

42e minuut.
Guðgeirsson rent richting de bal. Georgsson verovert de bal door een tackle van achteren. Samúelsson probeert naar een medespeler te passen. Kristjánsson rent richting de bal. Kristjánsson haalt uit met een fantastische trap. Vilbergsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gunnarsson heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
haukur16 - Hróðugir Skógar 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haukur16 52%, Hróðugir Skógar 48%.
haukur16 - Hróðugir Skógar 0:2

59e minuut.
Þorkelsson met een sublieme pass. Henriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriksson passt de bal in één keer door. Kristjánsson rent richting de bal. Kristjánsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Samúelsson passt de bal in één keer door. Daar is Hansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Víkingsson is nu in balbezit. Hansson onderschept slim de pass. Hansson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Marteinsson onderschept slim de pass. Samúelsson probeert naar een medespeler te passen. Gunnarsson is nu in balbezit. Kristjánsson rent richting de bal. Kristjánsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
haukur16 - Hróðugir Skógar 0:3

76e minuut.
Kristbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriksson is nu in balbezit. Henriksson met een sublieme pass. Dagsson is nu in balbezit. Dagsson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gunnarsson geeft de bal voor. Guðgeirsson kopt de bal weg. Marteinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafsteinsson rent richting de bal. Hafsteinsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haukur16 47%, Hróðugir Skógar 53%.
haukur16 - Hróðugir Skógar 0:3