Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
efirry fc aspergilus flavus
Normal Tactiek moja433
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Hrannarson is nu in balbezit. Þorvarðsson is nu in balbezit. Hrannarson begaat een overtreding. Hrannarson krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Finnsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingvarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Þráinnsson rent richting de bal. Þráinnsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sighvatsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bjarnólfsson met een sublieme pass. Þorbjörnsson heeft problemen om de bal te vangen. Þorbjörnsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
efirry fc - aspergilus flavus 1:0

29e minuut.
Sighvatsson kopt de bal weg. Daar is Gissurarson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þráinnsson is nu in balbezit. Hrannarson rent richting de bal. Hrannarson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kristbjörnsson onderschept slim de pass. Kristbjörnsson geeft een lange en hoge pass. Hrannarson rent richting de bal. Hrannarson haalt uit met een fantastische trap. Ársælsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
efirry fc - aspergilus flavus 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efirry fc 52%, aspergilus flavus 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
efirry fc - aspergilus flavus 1:1

48e minuut.
Þorvarðsson passt de bal met de wreef. Bjarnólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjarnólfsson passt de bal in één keer door. Þorbjörnsson is nu in balbezit. Þorbjörnsson schiet op doel. Paal! Andrason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
efirry fc - aspergilus flavus 2:1

52e minuut.
Hálfdánsson geeft een hoge lob. Inworp. Örvarsson met de inworp. Sigþórsson is nu in balbezit. Sigþórsson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gylfason probeert naar een medespeler te passen. Vigfússon is nu in balbezit. Tinnason tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tinnason krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Tinnason verovert de bal door een tackle van achteren. Bjarnólfsson rent richting de bal. Bjarnólfsson met een sublieme pass. Þorbjörnsson rent richting de bal. Þorbjörnsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Örvarsson met een snelle inworp. Sigþórsson probeert de bal met de borst te controleren. Vigfússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigþórsson onderschept slim de pass. Sigþórsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Sighvatsson met de inworp. Bjarnólfsson met een sublieme pass. Þorbjörnsson rent richting de bal. Þorbjörnsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
efirry fc - aspergilus flavus 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efirry fc 40%, aspergilus flavus 60%.
efirry fc - aspergilus flavus 3:1