Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glöggir Háhyrningar efirry fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Böðvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvarsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Böðvarsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vigfússon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kristófersson kopt de bal weg. Bjarnólfsson rent richting de bal. Þorbjörnsson rent richting de bal. Þorbjörnsson haalt uit met een fantastische trap. Hlynsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Styrmirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Styrmirsson passt de bal in één keer door. Vigfússon rent richting de bal. Guðmarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Guðmarsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Þorbjörnsson is nu in balbezit. Ómarsson onderschept slim de pass. Bjarnólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjarnólfsson draait met de bal, schiet en ... Hlynsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Vigfússon rent richting de bal. Vigfússon geeft de bal voor. Daar is Björnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þorbjörnsson is nu in balbezit. Þorbjörnsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gylfason is nu in balbezit. Bjarnólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Víðirsson begaat een overtreding. Bjarnólfsson raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bjarnólfsson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

34e minuut.
Hákonsson speelt de bal door. Guðmarsson is nu in balbezit. Þorvarðsson rent richting de bal. Guðmarsson is nu in balbezit. Guðmarsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Hákonsson de bal. Böðvarsson rent richting de bal. Hákonsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hákonsson draait met de bal, schiet en ... Hálfdánsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ársælsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glöggir Háhyrningar 56%, efirry fc 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glöggir Háhyrningar - efirry fc 0:0

48e minuut.
Bjarnólfsson verovert de bal door een tackle van achteren. Bjarnólfsson geeft een hoge lob. Sindrason kopt de bal weg. Gissurarson rent richting de bal. Gissurarson draait met de bal, schiet en ... Hlynsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Víðirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Víðirsson met een sublieme pass. Bjarnólfsson probeert naar een medespeler te passen. Þorbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorbjörnsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Böðvarsson passt de bal in één keer door. Gylfason bereikt de bal nog maar net als eerste. Gylfason speelt de bal door. Þorbjörnsson rent richting de bal. Þorbjörnsson schiet op doel. Hlynsson bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Víðirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Víðirsson passt de bal in één keer door. Böðvarsson is nu in balbezit. Guðmarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Guðmarsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Finnsson probeert de bal aan de voet te houden. Styrmirsson rent richting de bal. Styrmirsson speelt de bal door. Guðmarsson is nu in balbezit. Guðmarsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ómarsson is nu in balbezit. Bjarnólfsson is nu in balbezit. Bjarnólfsson passt de bal met de wreef. Þorbjörnsson is nu in balbezit. Þorbjörnsson schiet op doel. Hlynsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Finnsson kopt de bal weg. Þorbjörnsson heeft problemen om de bal te vangen. Ómarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þorbjörnsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Háhyrningar - efirry fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glöggir Háhyrningar 56%, efirry fc 44%.
Glöggir Háhyrningar - efirry fc 0:1