Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aspergilus flavus Glöggir Háhyrningar
moja433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Þorgilsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Víðirsson met de inworp. Ómarsson is nu in balbezit. Ómarsson geeft de bal voor. Andrason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Ómarsson passt de bal met de wreef. Hákonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hákonsson met een sublieme pass. Guðmarsson is nu in balbezit. Guðmarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aspergilus flavus - Glöggir Háhyrningar 0:1

33e minuut.
Örvarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sigþórsson geeft de bal voor. Teitursson probeert de bal aan de voet te houden. Hrannarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrannarson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hrannarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigþórsson is nu in balbezit. Sigþórsson geeft een lange en hoge pass. Hrannarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrannarson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aspergilus flavus 50%, Glöggir Háhyrningar 50%.
aspergilus flavus - Glöggir Háhyrningar 0:1

56e minuut.
Sævarsson kan de bal niet met de borst controleren. Styrmirsson is nu in balbezit. Styrmirsson passt de bal in één keer door. Guðmarsson is nu in balbezit. Guðmarsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tinnason passt de bal in één keer door. Teitursson bereikt de bal nog maar net als eerste. Teitursson geeft de bal voor. Guðmarsson rent richting de bal. Guðmarsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aspergilus flavus - Glöggir Háhyrningar 0:2

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hlynsson trapt de bal weg van het doel. Víðirsson kopt de bal weg. Hrannarson rent richting de bal. Hrannarson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Guðmarsson is nu in balbezit. Indridason begaat een overtreding. Guðmarsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Víðirsson komt bij de bal en schiet. Kristbjörnsson probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Teitursson rent richting de bal. Teitursson geeft een hoge lob. Sigþórsson speelt de bal door. Hrannarson rent richting de bal. Hrannarson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aspergilus flavus - Glöggir Háhyrningar 1:2

82e minuut.
Víðirsson speelt de bal door. Guðmarsson is nu in balbezit. Þorgilsson is nu in balbezit. Guðmarsson onderschept slim de pass. Guðmarsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Sigþórsson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sigþórsson de bal. Hrannarson is nu in balbezit. Hrannarson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aspergilus flavus 51%, Glöggir Háhyrningar 49%.
aspergilus flavus - Glöggir Háhyrningar 1:2