Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glöggir Háhyrningar aspergilus flavus
Normal Tactiek moja433
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Guðmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patricksson onderschept slim de pass. Hákonsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hákonsson krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Sigþórsson kopt de bal weg. Þráinnsson rent richting de bal. Þráinnsson passt de bal met de wreef. Hrannarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrannarson haalt uit met een fantastische trap. Hlynsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ómarsson probeert naar een medespeler te passen. Hákonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinnason rent richting de bal. Hákonsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hákonsson draait met de bal, schiet en ... Andrason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glöggir Háhyrningar 48%, aspergilus flavus 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glöggir Háhyrningar - aspergilus flavus 0:0

47e minuut.
Sævarsson geeft de bal voor. Björnsson rent richting de bal. Patricksson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patricksson krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Sigþórsson is nu in balbezit. Björnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Björnsson geeft een lange en hoge pass. Guðmarsson is nu in balbezit. Guðmarsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Sigþórsson de bal. Sigþórsson speelt de bal door. Þráinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þráinnsson passt de bal zonder na te denken. Hrannarson bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tinnason onderschept slim de pass. Ómarsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tinnason. Ómarsson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ómarsson kan niet meer verder spelen. Daníelsson komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Víðirsson speelt de bal door. Þorgilsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elvarsson. Elvarsson krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Sævarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Patricksson is nu in balbezit. Patricksson geeft een lange en hoge pass. Þráinnsson is nu in balbezit. Þráinnsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Háhyrningar - aspergilus flavus 0:1

89e minuut.
Þráinnsson kopt de bal weg. Hrannarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristófersson is nu in balbezit. Hrannarson verovert de bal door een tackle van achteren. Hrannarson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glöggir Háhyrningar 49%, aspergilus flavus 51%.
Glöggir Háhyrningar - aspergilus flavus 0:1