Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mermaids FC hajduk1911
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


33e minuut.
Leifsson is nu in balbezit. Guðmarsson onderschept slim de pass. Guðmarsson geeft de bal voor. Oddgeirsson controleert de bal met de borst. Oddgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hlöðversson geeft een lange en hoge pass. Victorsson kopt de bal weg. Daar is Ægirsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oddgeirsson is nu in balbezit. Oddgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Victorsson probeert de bal aan de voet te houden. Ásþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásþórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ásþórsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Oddgeirsson is nu in balbezit. Oddgeirsson passt de bal met de wreef. Hlöðversson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arason onderschept slim de pass. Arason schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mermaids FC 53%, hajduk1911 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mermaids FC - hajduk1911 0:0

49e minuut.
Arason is nu in balbezit. Vífillsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arason. Vífillsson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vífillsson kan niet meer verder spelen. Tryggvason komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Ásþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásþórsson geeft de bal voor. Sturlason probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kjartansson is nu in balbezit. Kjartansson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mermaids FC 37%, hajduk1911 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mermaids FC - hajduk1911 0:0