Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hajduk1911 Mermaids FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 14.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Hansson trapt de bal weg van het doel. Daar is Ásþórsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arason is nu in balbezit. Oddgeirsson is nu in balbezit. Oddgeirsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ingibjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Skúlason is nu in balbezit. Arason rent richting de bal. Arason haalt uit met een fantastische trap. Oddgeirsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hajduk1911 36%, Mermaids FC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hajduk1911 - Mermaids FC 0:0

54e minuut.
Skúlason verovert de bal door een tackle van achteren. Henriksson rent richting de bal. Henriksson probeert naar een medespeler te passen. Þorfinnsson rent richting de bal. Þorfinnsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Níelsson geeft een hoge lob. Sturlason bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjartansson maakt een afschuwelijke overtreding. Kjartansson krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Kristbergsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hlöðversson de bal. Hlöðversson geeft de bal voor. Þorfinnsson rent richting de bal. Þorfinnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hajduk1911 - Mermaids FC 0:1

81e minuut.
Hlöðversson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guðmarsson met de inworp. Guðlaugsson rent richting de bal. Guðlaugsson geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Hansson bokst de bal weg.

88e minuut.
Kjartansson probeert naar een medespeler te passen. Ásþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásþórsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Þorfinnsson de bal. Þorfinnsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
hajduk1911 - Mermaids FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hajduk1911 59%, Mermaids FC 41%.
hajduk1911 - Mermaids FC 0:2