Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aspergilus flavus Mermaids FC
moja433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 13.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Ásþórsson passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sævarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ásþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásþórsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ægirsson kopt de bal weg. Sigþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfreðsson begaat een overtreding. Alfreðsson krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Þráinnsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Hrannarson de bal. Hlöðversson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þráinnsson rent richting de bal. Þráinnsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ægirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ægirsson geeft de bal voor. Inworp. Örvarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sigþórsson geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
aspergilus flavus - Mermaids FC 1:0

39e minuut.
Sigþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigþórsson passt de bal met de wreef. Hrannarson rent richting de bal. Hrannarson haalt uit met een fantastische trap. Hansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aspergilus flavus - Mermaids FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aspergilus flavus 45%, Mermaids FC 55%.
aspergilus flavus - Mermaids FC 2:0

64e minuut.
Skúlason rent richting de bal. Skúlason geeft de bal voor. Indridason met een sublieme pass. Kjartansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjartansson geeft een hoge lob. Andrason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Sigþórsson rent richting de bal. Skúlason tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sigþórsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Þorgilsson met een snel genomen vrije trap. Hrannarson krijgt zijn hoofd ertegen. Hansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sigþórsson is nu in balbezit. Sigþórsson draait met de bal, schiet en ... Hansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Hrannarson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
aspergilus flavus - Mermaids FC 3:0

88e minuut.
Ásþórsson passt de bal zonder na te denken. Kjartansson rent richting de bal. Kjartansson speelt de bal door. Þorfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorfinnsson schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
aspergilus flavus - Mermaids FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aspergilus flavus 43%, Mermaids FC 57%.
aspergilus flavus - Mermaids FC 3:1